Hirdetés

Az első kép az új Alan Wake epizódból

|

A Remedy egy képpel szeretné felkelteni/fenntartani érdeklődésünket az idei VGA-ig.

Hirdetés

Alan Wake 2 ugyan még nem, de egy Xbox Live Arcade-ról letölthető, feltételezhetően Night Springs alcímmel ellátott epizód biztosan érkezik, legkésőbb jövőre.

A játékvilág egyik legnagyobb díjkiosztó eseménye, a Video Game Awards rengeteg meglepetést tartogat számunkra, a Remedy szerint köztük az új Alan Wake bejelentését is. Az alábbi kép alapján több dolgot feltételezhetünk, kezdve azzal, hogy Night Springs városa valamilyen formában biztosan szerepelni fog benne, bár a Desert Shore Motel felirat és a "Night Springs 15" tábla arra enged következtetni, hogy az erdős területektől távol kell majd mászkálnunk. Mivel az alapjáték is főleg a sötétség köré épült, elengedhetetlen kellék a zseblámpa, illetve Alan másik kezében valamilyen szerszámot vélünk felfedezni, ami vagy egy fúró, vagy egy szögbelövő, de mégis inkább utóbbi. Ha valami olyat láttok, amit mi nem vettünk észre, ne habozzatok leírni kommentben.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)