Hirdetés

Az Electronic Artsnál is készülhet egy Marvel-játék

|

Még az eddig ismerteknél is több vasat tarthat a pixeltűzben a Marvel.

Hirdetés

Az utóbbi években a Marvel változatos kiadó-fejlesztőkkel szerződik le a játékaira, melynek köszönhetően megkaptuk az Insomniac Games remekül sikerült PS-exluzív Spider-Manjeit és az Eidos Montréal-féle, nem kevésbé kiváló Marvel's Guardians of the Galaxyt is, így izgatottan várjuk a jövendőbeli címeket.

A Firaxis még az idén ősszel elhozza nekünk az XCOM-ra hajazó Marvel's Midnight Sunst, az Insomniac pedig nem csak a Spider-Man 2-t kalapálja, de egy kifejezetten felnőtteknek szóló Wolverine-kalandot is, míg Amy Hennig, az Uncharted író-rendezője is dolgozik egy narratív fókuszú Marvel-játékon. Ezek mellé zárkózott most fel egy rejtélyes EA-projekt, már ha hihetünk a pletykának.

Hirdetés

Az iparági bennfentes Nick Baker az XboxEra Podcast június 26-i adásában hozta szóba, hogy egy meg nem nevezett forrása szerint az Electronic Arts is dolgozik egy Marvel-címen, ennél többet azonban sajnos nem árult el, így nincs sok boncolgatni való az információban. Nem tudjuk tehát, hogy milyen műfajú, single- vagy multiplayer játékról van-e szó, ahogy azt sem, hogy milyen karakterekre koncentrálhat.

Akárhogy is legyen, az EA közreműködése valószínűleg nem sok gamerből vált ki őszinte lelkesedést, de mi azért nem írnánk le élből a projektet (már ha létezik egyáltalán), hiszen a Star Wars Jedi: Fallen Order is bizonyította, hogy a kiadóóriás is képes még mikrotranzakciós botrányoktól mentes, élvezhető játékot letenni az asztalra.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)