Hirdetés

Az eBay nem szereti a Google-t

|

A eBay internetes aukció oldal felhasználói nem használhatják a Google saját, Checkout névre keresztelt fizetési lehetőséget. Az eBay internetes aukció oldal feketelistára helyezte a Google saját fizetési lehetőségét, a Checkout-ot. A Google képviselője szerint mindent megtesznek annak érdekében, hogy szolgáltatásukat bárki bárhol használhassa. Az eBay Biztonságos Fizetési Lehetőségek leírása szerint az oldalon csak olyan fizetési szolgáltatások használhatók, amelyek "alapos és hosszú múltra visszatekintő háttérrel rendelkeznek a biztonságos és megbízható pénzügyi és banki szolgáltatások nyújtása tekintetében". Tovább >>

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)