Hirdetés

Az EA szerint a Battlefield 6 lesz a széria legnagyobb dobása

|

Egy befektetői tájékoztatón esett szó a Battlefield sorozat következő darabjáról, és már azt is tudjuk, hogy mikorra tervezik a megjelenést.

Hirdetés

Noha egy céges befektetői konferencia alapvetően nem tűnik a legizgalmasabb elfoglaltságnak, a játékiparban mégis hatalmas szerepük van, hiszen a sóvárgó játékosok ilyenkor tudhatnak meg néhány dolgot, az alapvetően titkolózó stúdiók készülő projektjeiről.

Ezúttal az Electronic Arts számolt be elmúlt negyedéve pénzügyi teljesítményéről, és röviden arra is kitértek, hogy épp milyen vasakat tartanak a tűzbe. Egyik legérdekesebb megjegyzésük a készülő Battlefield 6-ra vonatkozott, melynek megjelenéséről is elárultak néhány dolgot.

Hirdetés

A vállalat vezérigazgatója, Andrew Wilson beszélt arról, hogy már lehetőségük volt tesztelni az új Battlefield rész játékmenetét, és ez a alapján a fejlesztők igazán kitesznek magukért. 

"A DICE soha nem látott méretekkel alkotja meg a következő Battlefield játékunkat. Az új konzolok technikai fejlődése lehetővé teszi a csapatnak, hogy egy igazi next-gen víziót szállítsanak le a franchise-hoz."

Ismerős mondatok, ezt gyakorlatilag minden egyes résznél meghallgatjuk. De ha már zajlik a belső tesztelés, akkor a játék kezd formát ölteni, nem igaz? Nos valószínűleg igen, ennek ellenére nem holnap vethetjük bele magunkat az FPS széria következő részébe. Wilson elmondta, hogy a Battlefield 6 megjelenését a 2021-es karácsonyi szezonra tervezik, így még legalább egy évet várnunk kell, mire ismét fegyvert ragadhatunk. 

Nem véletlen, hogy a DICE megfeszített erővel dolgozik egy grandiózus lövöldén, hiszen mind a Battlefield V, mind a Battlefront 2 hagyott kívánnivalót maga után, ami a kritikákon és az eladásokon is meglátszottak (nem is beszélve a loot box népharagról, mely ez utóbbi címet hírhedté tette). Mivel már egyik játékhoz sem adnak ki már újabb frissítéseket, így teljes testbedobással koncentrálhatnak a Battlefield 6-ra.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)