Hirdetés

Az EA feltámaszthatja egy régebbi franchise-át

|

De előtte még arra fókuszálnak, hogy az UFC 5 fantasztikusan sikerüljön.

Hirdetés

A Fight Night az EA Sports azon szériái közé tartozik, amelyek nem bővültek minden évben új epizóddal, a legelső például 2004-ben jelent meg, a legutóbbi, az ötödik pedig Fight Night Champion névvel 2011-ben. A kritikai fogadtatás részről-részre pozitív volt, és bár ezzel a branddel nem szakított nagy pénzeket a kiadó, azért túlságosan rosszul sem teljesített az IP.

Ennek ellenére 2013-ban parkolópályára került a Fight Night, hogy ideiglenesen átadja a terepet egy másik verekedős szériának, az UFC-nek, azóta pedig csend honolt a franchise körül - egészen mostanáig. 

Hirdetés

A Video Games Chronicle (a továbbiakban VGC) hozzájutott az EA Canada egyik belsős e-mailjéhez, amelyből kiderült, hogy a kedvelt bokszolós játéksorozat feltámadhat a nem túl távoli jövőben, az EA Sports ugyanis zöld utat adott neki, ám van egy kis bökkenő. A projektet a kiélezett piaci verseny és a kreatív szakemberek megosztottsága miatt ideiglenesen félre kellett tenni, mivel a jövőre megjelenő UFC 5 elsőbbséget élvez, először erre kell koncentrálnia a csapatnak, és csak utána a következő Fight Night. 

A VGC megkereste az Electronic Artsot is a hír megerősítése kapcsán, de a vállalat szóvivője kijelentette, hogy nem reagálnak pletykákra és spekulációkra. Ti örülnétek egy új Fight Nightnak? 

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)