Hirdetés

Az Assassin's Creed III előzményei, Desmond apja és a világvége

|

Újabb videót kaptunk, melyből átismételhetjük az eddig történteket, Desmond apjának tolmácsolásában.

Hirdetés

"Previously on Assassin's Creed" a címe a kis összefoglalónak, ami az Assassin's Creed III-at hivatott felvezetni. A videót azonban csak azoknak érdemes megnézniük, akik már végigjátszották az eddig megjelent részeket.

Desmond apja (Ki ő, mi ő? Lemaradtam valamiről?) mesél nekünk fia kalandjairól, a templomosok és orgyilkosok harcáról, valamint a közelgő világvégéről, ami túlnő a két frakción. Csak aztán nehogy nagy szövetségkötés legyen belőle...

A matéria nyomokban SPOILER-darabkákat tartalmazhat, úgyhogy fogyasztás csak saját felelősségre!

Vajon a világvégét a korábbi részekben megismert holoemberek okozzák majd? Vagy egy új faj? Esetleg Barbrady rendőrfőnök? Remélhetőleg mindenre fény derül november 23-án, amikor az Assassin's Creed III  megjelenik PC-re. (A konzolosok már október 31-től élvezhetik Desmond és Connor kalandjait).

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)