Hirdetés

Az Activision ősszel oválpályán tapos bele a gázba

|

NASCAR témakörben megjelenő játékok ritkán látnak napvilágot. Az Activision legújabb produktuma is csak Amerikában fog megjelenni.

Hirdetés

Egykori 486-os kezdő PC-s korom egyik meghatározó élménye volt a Papyrus-féle Nascar játék, mely élethűségével és törésmodelljével, valamint a Paintben festegethető autóival azonnal belopta magát a szívembe. Igazán jó NASCAR játékkal azóta sem találkoztam, és ahogy kinéz, még egy darabig nem is fogok.

Az Activision a NASCAR Unleashed című játékát őszre ígéri (ami már két napja tart), ez pedig azt jelenti, hogy a NASCAR 2011 The Game-et követően mindössze 9 hónapnyi fejlesztési idő áll(t) rendelkezésre. Az Activision nem titkolja - és miért is tenné? -, hogy a játék arcade vonalon dolgozza fel az autósportnak a tengerentúlon olyannyira népszerű ágát, ami indokolja azt is, hogy a megjelenést is csak ott tervezik. PC-n nem jön ki, Xbox 360-on, Wii-n, Nintendo 3DS-en és PS3-on viszont tiszteletét teszi.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)