Hirdetés

AXE angyalok a szigeten - Második és harmadik nap

|

Csajozási tippek a Szigetről, akár ez is lehetnek következő összeállításunk címe.

Hirdetés

Stábunk is kint volt a Szigeten, melynek első napjáról már láthattatok egy videót. Akkor még az AXE angyalai álltak a középpontban és az a jó szokásuk, hogy megfürdettek mindenkit az ÁNTSZ örömére.



A fesztiválnak már vége, de adósaitok maradtunk még néhány videóval. Például a második és a harmadik napról. Előbbin aDaM azon igyekszik, hogy megreformálja Duncan csajozási trükkjeit. Mivel a facebookos szavazást toronymagasan a 'Fogd a nőt és fuss!' módszer nyerte, ezért első körben megpróbálja kipuhatolózni, hogy vajon hallottak-e már a lányok erről a módszerről, és vajon mit szólnának hozzá, ha esetleg velük is megtörténne.



A harmadik napon érkezett el az ideje annak, hogy az elméletet átültessük a gyakorlatba. Láthattok bátor férfiakat, meglepett lányokat, s még aDaM is becsajozik a végére.

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)