Hirdetés

Atlas - valaki bejutott egy admin fiókjába, komoly káoszt okozott a játékban

|

A játékos kihasználta a Steam-fiók adta lehetőségeket, és mindenféle dolgot szabadított rá a kalózos játék világára.

Hirdetés

Nem rajtolt túlságosan jól az ARK: Survival Evolved fejlesztőjének, vagyis a Studio Wildcardnak az új játéka, pedig elég komoly dolgokat ígértek meg a srácok a rajongóknak. Ráadásul most itt egy olyan eset, ami talán nem tűnik túl nagy problémának, de biztosan nem vet jó fényt a játékra.

Hirdetés

Egy játékosnak valahogy sikerült bejutnia az Atlas egyik adminjának Steam-fiókjába, majd egyből fel is ment egy észak-amerikai PvP szerverre, ahol aztán teljes káoszt okozott. Az ámokfutás során az illető például seregnyi bálnát spawnolt a játékba, de ez talán még nem is olyan furcsa, mert simán előfordulhat ez a jelenség. Viszont a semmiből megjelenő repülőgépek és tankok már elég nagy meglepetést okoztak, és egy idő után a többi admin is észrevette a dolgot.

Később a fejlesztők lekapcsolták a szervert, majd visszaállították azt egy nagyjából 5 órával korábbi állapotba. Ezzel egyrészt orvosolták a problémát, de ugyanakkor a többi játékos fejlődése is semmissé vált. Egy közleményből pedig kiderült, hogy nem hack, külsős program vagy exploit miatt történt az eset, és a srácok már megtették a szükséges lépéseket, hogy ez ne forduljon elő többet.

Ti kipróbáltátok már az Atlast?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)