Hirdetés

Asus Trinity, avagy 3 GPU egy nyákon!

|

Az ASUS mostanában rendesen belehúzott, hiszen egyre-másra jelennek meg a meghökkentőbbnél meghökkentőbb eszközök!

Hirdetés

A világon elsőként álltak elő 3 GPU-s videókártya megoldással. Ez a kijelentés talán kicsit erős. Mivel láttunk már a PC-s történelem során hasonló megoldásokat is, de a mai „modern" kártyákat tekintve valóban ez az első. A 3db RV670PRO GPU összesen 1.5GB memóriával van megtámogatva. Ezek mellett a gyártó magabiztosan állítja a 139%-os teljesítmény növekedést.

asus.jpg


A valószínűleg brutális teljesítményre képes ASUS EAH3850 TRINITY/3DHTI/1.5G, hűtés ügyileg sem panaszkodhat. A 3 számoló egység hőjét egy kompakt vízhűtés adja le a házon kívüli környezetnek. Ez a hűtés a képek tanulsága szerint egy Thermaltake rendszer. Ha szeretnél többet megtudni az ASUS legújabb fejlesztéséről, kattints ide.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)