Hirdetés

Nyerj videokártyát néhány kattintással!

|

Kéne egy új videokártya, de nem akarsz rá költeni? Most az AQUA jóvoltából itt a lehetőség, hogy néhány helyes válasszal megnyerd az ASUS GTX 750 Ti-t.

Hirdetés

UPDATE (10:40-kor): Sajnos történt egy kis malőr a helyes válaszokat illetően, melyet már ki is javítottak. Így, akinek nem sikerült helyesen kitölteni a kvízt újra próbálkozhat, és így esélyt kap az ASUS GTX750 Ti videokártya megnyerésére! A kellemetlenségekért szíves elnézéseteket kérjük!

Az első Maxwell alapokra épülő grafikus kártya néhány hónapja robbant be a köztudatba, és elsősorban alacsony fogyasztásával, valamint a kiemelkedő teljesítmény/fogyasztás arányával hívta fel magára a figyelmet.

Az ASUS ennél a kártyánál is az egyszerűségre törekedett, de ez természetesen nem ment a kényelmi funkciók rovására. A GTX 750 Ti porvédett ventilátorral, Super Alloy Power alkatrészekkel valamint GPU Tweakkel érkezik, a GPU Boost technológiának köszönhetően pedig akár 1150 MHz-re is feltolható az órajele, így játékra is kiválóan alkalmas.

Persze sokkal csábítóbb egy ilyen cucc, ha nem is kell fizetni érte. Egyszerűen csak kattintsatok a nyereményjáték linkjére, válaszoljatok néhány egyszerű kérdésre, és mehet a drukk, hogy az egyébként PC-s körökben elég jól ismert AQUA titeket sorsoljon ki szerencsés nyertesnek.

A nyereményjáték egészen hétfőig tart, így ha esetleg bizonytalanok lennétek a válaszokat illetően, bőven van időtök utánajárni a dolgoknak. Ilyen egyszerűen nem minden nap jut az ember egy pöpec VGA-hoz, érdemes rászánni azt a néhány percet, de egyébként a webáruház saját oldalán is fut még néhány nyeremény-akció, ha esetleg nem lenne elég a jóból.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)