Hirdetés

Már az Asura's Wrath is tökéletesen játszható egy PS3-as emulátorral

|

Már egy közepesen erős PC-vel is lehetőségünk van végigjátszani a játékot.

Hirdetés

Hogy a Capcom és a CyberConnect2 mennyire fognak örülni, az kérdéses, de tény, hogy az RPCS3 már lehetővé teszi a félistenes-animés akciójáték futtatását PC-n. A szoftver segítségével akár 4K-ban is nyomhatjuk az Asura's Wrath-et.

Hirdetés

Az emulátort fejlesztő csapat legutóbbi videójának tanúsága szerint a játékot az elejétől a végéig lehet már futtatni PC-n, annak minden letölthető csomagjával együtt. A leírás szerint akár már egy i5-4670K is megbirkózik a játékkal.

Az RPCS3 csapata szépen lassan teszi elérhetővé a PS3-as klasszikusok futtatását PC-n. Megoldották már a God of War: Ascension-t, a Red Dead Redemptiont, a Demon's Souls-t és még a Persona 5-öt is, de az élmény nyilván az eredeti platformon a legjobb.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)