Hirdetés

[Frissítve] Assassin's Creed: Origins - kiszivárgott az előzetes első fél perce?

|

Ugyan csak nagyon keveset mutat a kikerült kézi kamerás felvétel, egy fontos kérdésre máris fény derült.

Hirdetés

Frissítve: Időközben a videó feltöltője Twitteren közzétett pár képet, amelyek azt hivatottak bizonyítani, hogy az egész anyag az ő műve, és nem hivatalos előzetesről van szó. A póló egyelőre valódinak tűnik, de már semmin sem lepődünk meg. 

Eredetileg írtuk: A Ubisoft hiába próbál meg legalább minimális információkat megőrizni az E3-ig az Assassin's Creed: Origins kapcsán, most egy éppen egy nyúlfarknyi videó kelt útra az internet világában.

Érdemes gyorsan megnéznetek a nagyjából fél perces videót, mert esélyes, hogy hamarosan leszedik a legtöbb megosztóról, persze csak ha tényleg valódi anyagról van szó. A felvételen az Assassin's Creed: Origins logóját láthatjuk (tehát tényleg ez lesz a játék végleges címe) és pár pillanatig egy egyiptomi város látható, valamint a Théba felirat és az időszámításunk előtt 1354-es dátum. Úgy tűnik tehát, hogy már a játék helyszíne és a cselekmény időpontja is kiderült.  

Közben pedig befutott egy fénykép is, amin elméletileg a játék főhősét ábrázoló póló látható. Legyen valódi vagy esetleg hamis, én biztosan szívesen hordanék egy ilyet. Kezdjétek ízlelgetni a Ba Yek nevet.

A fentieket bármiféle megerősítéséig érdemes óvatosan kezelni. Az idei E3-on valószínűleg minden fontos információ kiderül a legújabb Assassin's Creed epizódról. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)