Hirdetés

Assassin's Creed Origins - hamarosan chocobókon is lovagolhatunk?

|

A következő frissítéssel Final Fantasy XV-ös tartalmak kerülhetnek az Assassin's Creed Originsbe.

Hirdetés

Még augusztusban számoltunk be arról, hogy érkezik a Final Fantasy XV és az Assassin's Creed crossovere, egészen konkrétan egy Assassin's Creed fesztivál került be a Square Enix játékába. A jelek szerint a kör most bezárul és az Assassin's Creed Origins sem marad ki a buliból. 

Hirdetés

Egészen 2018. január 31-ig elérhetőek lesznek az Assassin's Creed tematikájú tartalmak a Final Fantasy XV-ben, az Assassin's Creed Origins legújabb frissítésében pedig úgy tűnik, hogy a chocobók kapnak szerepet. A decemberi update-ben egy új játékmód és egy új nehézségi szint is helyet kap, de most kiderült, hogy egy meglepetés küldetést is beleszuszakoltak a készítők. Most ebből a misszióból bukkant fel egy sokat sejtető gif: 

Ennyiből persze még nem lehet tudni, hogy tényleg bekerül-e a játékba egy chocobo hátas, vagy mindössze arról van szó, hogy egy új lovat kapunk, amelynek harci díszítését egy maréknyi toll is kiegészíti - én személy szerint az utóbbira tippelek. 

Ti milyen egyéb Final Fantasy XV-ös tartalmakat látnátok szívesen az Assassin's Creed Originsben? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)