Hirdetés

Több történelmi kort is felölelhet egy next-gen Assassin's Creed

|

Jelenleg még nincs meg a technikai háttér, de valószínű, hogy a jövőben idősíkok és országok között utazhatunk szabadon a Ubisoft játékaiban.

Hirdetés

Mind jegyezzük meg 2018-at: ez volt az az év, amikor egyre több fejlesztő kezdett el a következő generációról beszélni. Egy 2020-as váltás nem tűnik valószerűtlennek.

Hirdetés

A Bethesda már két játékot is bejelentett, ami következő generációs platformokra készül (a Starfieldet és a The Elder Scrolls VI-ot), és most a Ubisoft is mondott pár szót arról, milyen lehetőségeket hozhat a közeljövő.

Lionel Raynaud szerint az Animus segítségével utazhatnánk az Assassin's Creed játékokban teljesen eltérő korok és helyszínek között, vagy külön, egyenként hatalmas világokat látogathatnánk meg a Far Cry vagy Watch Dogs játékokban utazgatva. A jelenlegi platformok ezt nem bírják el, de a jövőbeli megoldások új kapukat nyithatnak. Raynaud szavai alapján az is lehet, hogy megjelenik egy játék, és még egy játéknyi tartalmat raknak bele megjelenése után.

Mit szólnátok ehhez? Mi lenne, ha végre megvalósulhatna a GTA-sok régi álma, és szabadon utazgathatnának Vice City, San Andreas és Liberty City között?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)