Hirdetés

Ask Da Team - szeptember!

|

Rohamléptekkel közeledünk a szeptemberi lapszám leadásához, ez pedig azt jelenti, hogy újra kérdezhettek. Jaj, de csodás!

Hirdetés

Megboldogult főiskolás koromban filozófia tantárgyból kellett írni hét oldalas dolgozatot az időről (jelzem, hogy mezőgazdasági mérnöknek tanultam). Szerintem nem is lett rossz a művem, de csak kettest kaptam rá, amit azzal indokolt a tantárgy felelőse, hogy a forrásaim a rendszerváltás előttiek, és azóta sok dolog megváltozott. Arra a kérdésemre, hogy ezek szerint az idő is? a leckekönyvembe bevésett kettest kaptam válaszul. Az mindenesetre biztos, hogy az idő nemre, vallásra, politikai beállítottságra tekintet nélkül, egyenletes tempóban múlik, még akkor is, ha ezt nem érezzük mindig így.

Eme remek bevezető után tehát a lényeg, hogy kérdezzetek gőzerővel, és a legérdekesebbet betesszük a szeptemberi számba, és még meg is válaszoljuk. Óóóóó, ez maga a csoda!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)