Hirdetés

Arma 3 - ingyenes a hétvégén

|

A Bohemia Interactiv élethű katonai szimulátorát, az Arma 3-at bárki ingyen letöltheti a napokban.

Hirdetés

Én vagyok annyira puhány és maradi, hogy szeretem, amikor katonám fél perc alatt kilométeres távolságokat tesz meg, és két lövéssel szed szét a bárkit. De ez én vagyok, mások inkább azt az élményt kedvelik, amit az Arma 3 nyújt.

Aki megköveteled a realizmust, és igazi harcélmény akar, annak a Bohemia lövöldéje biztosan tetszeni fog. Ezen a hétvégén ráadásul bárki teljesen ingyenesen letöltheti és játszhat vele, mindössze egy ingyenesen regisztrálható Steam accountra van szükség. Az meg kinek nincs manapság.

A tartalom nagy része elérhető a hétvégén, de sajnos a kampány 3-4. fejezete nem, illetve a fizetős DLC tartalmak sem. Viszont minden más szabad, beleértve a tonnányi modifikációt is. Jó hétvégi háborúzást.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)