Hirdetés

Aranyon a Thing

|

A mai napon végre aranylemezre került a Computer Artworks survival horror játéka, a The Thing. Aki még nem hallott volna róla: a játék ott folytatja az eseményeket, ahol John Carpenter mára már klasszikus 1982-es filmje abbahagyta. Mi egy mentőosztag parancsnokának bőrébe bújunk, akit az Antarcticára küldenek, hogy derítse ki mi történt egy több hete nem jelentkező kutatóbázissal. Gondolom sejtitek, hogy nem éppen a tudósok barátságos ölelése fogad majd minket, hanem sokkal inkább válogatott rémségek egész garmadája. A teljes verzió megjelenéséig már nincs sok hátra, a hivatalos dátum: augusztus 21.

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)