Hirdetés

Aranylemezen az Aion

|

Elkészült az Aion aranylemez, így már semmi nem állhat a szeptember 22-i megjelenés útjába.

Hirdetés

Ez így természetesen nem teljesen igaz, hiszen a sorzatgyártás közben még történhetnek malőrök, de ez is csak részben lehet probléma, hiszen az Aion digitálisan is elérhető lesz számtalan helyen.

Az Aion igen népszerű MMO, amely egy ideje már hódít Ázsiában, és úgy néz ki, az európai piacot meghódítja. Az Aion szinte minden toplistán előkelő helyet foglal el, a Limited Collector's Edition már majdnem elfogyott. Az Aion népszerűségét bizonyítja, hogy az angol nyelvű zárt bétateszt során több, mint 3,000,000 órát töltöttek vele a teszterek. A megjelenés szeptember 22, aztán kiderül majd, sikerül-e megszorongatni a World of Warcraft-ot.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)