Hirdetés

Warhammer 40K: Dawn of War 2 = ARANY!

|

Aranylemezre került a Warhammer: Dawn of War II! Semmi nem akadályozhat már meg minket a februári rendrakásban.

Hirdetés

Újabb jó hír a stratégiát kedvelőknek. Ezúttal a Warhammer 40K univerzumában játszódó Dawn of War 2 rajongói örvendezhetnek, mint majom a farkának. Elkészült ugyanis az aranylemez, indulhat a sokszorosítás. A február 19 tehát biztosnak tűnik, mint megjelenési dátum, bár sajnos volt már rá példa, hogy itt is történtek problémák. Reméljük azonban, hogy most semmiféle galiba nem lép fel, és hamarosan belevethetjük magunkat a harcokba. A Relic által fejlesztett játék dinamikusan alakuló egyjátékos kampánnyal, és tökéletesen balanszírozott multiplayerrel várja a játékosokat. A multit amúgy már a megjelenés előtt is kipróbálhatjuk, akik megvették az első rész Soulstorm kiegészítőjét, azok igen hamar, de a többieknek sem kell sokáig várni. A rendszerkövetelmény sem tűnik túlzottan durvának, úgyhogy elméletileg nincs is más hátra, mint kihúzni valahogy a hátralévő kis időt. Megnézhetitek például még egyszer az egyjátékos kampány főszereplőit, az Űrgárdistákat, mozgás közben.

 

warhammertv.jpg
 

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)