Hirdetés

Amoi G6301 - a jövő zenéje

|

A 2005-ös CES ideje alatt az Amoi egy olyan mobilkészüléket mutatott be, amely nagy valószínűséggel meghatározza majd a jövőben etalonnak tekintett szerkezetek alapját és felszereltségét. Az Amoi G6301 egy PDA-telefon, amely - mint az a nevéből is sugárzik - PDA-ként is képes működni. Csak röviden abból ami a gépezetben van, támogatja, képes rá: 300 MHz-es Intel Bulverde processzor, Windows Mobile Pocket PC, EDGE támogatás, integrált QVGA érintőképernyő, OLED képernyő, Bluetooth, 1.3 Megapixeles kamera, teljesértékű QWERTY-billentyűzet, TransFlash kártya foglalat, USB On-The-Go. A cég valamikor 2005. közepére tervezi az alant látható szerkezet bevetését:

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)