Hirdetés

AMD Radeon HD 2400/2600 kártyák a tesztpadon

|

Az AMD hosszasan várakoztatta a középkategóriás DirectX 10 kártyákra áhítozó vásárlókat, míg a nagy vetélytárs már jóval ezt megelőzően elárasztotta a piacot hasonló kategóriás termékeivel.

Hirdetés

Memória tekintetében az új Radeon HD sorozat rugalmas, azaz lehetőség van arra, hogy az egyes gyártók különböző memóriakonfigurációval ellátott változatokat dobjanak a piacra, ezáltal a felhasználók is a pénztárcájuknak megfelelően tudnak válogatni. A memóriához hasonlóan valószínűleg a hűtésben is szabad kezet kapnak a gyártók, mivel a HD 2400 kis méretéből és alacsony fogyasztásából kifolyólag kiválóan alkalmas barebone vagy HTPC gépekbe, ahol a passzív hűtés mindenképpen előnyösebb.

Tovább a teljes teszthez >>>

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)