Hirdetés

AMD-netbook nem, mindenki más igen

|

Az AMD bejelentette, hogy belátható időn belül nem lesz az Intel Atommal versengő terméke, így kimarad a szárnyaló üzletből.

Hirdetés

Amikor Dirk Meyer pár napja átvette az AMD irányítását, nyilvánosságra hozta, hogy az AMD egy alacsony feszültségű processzor fejlesztésén dolgozik, amelyet az Intel Atom konkurensének szán. Az AMD-s netbookprocesszorról szóló pletykák már keringenek egy ideje, még egy blokkdiagram is előkerült júniusban, és Meyer bejelentése találgatások sorát indította el. Egy új információ azonban azt sugallja, hogy nem várhatunk AMD-alapú netbookokat a közeljövőben, azzal együtt, hogy Meyer ígéretet tett rá: hivatalosan is bejelentik a processzort novemberben.

 

Az AMD-t érdekli a netbook piac, de kivár >>> 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)