Hirdetés

Állj, hová tűnt a Grand Prix pálya a Call of Duty: Modern Warfare 2-ből?

|

Az Activision azt ígérte, már a bétában beléphetünk a versenypályás csatatérre, de most minden nyomát eltüntette a netről.

Hirdetés

A napokban kezdetét vette a Call of Duty: Modern Warfare 2 nyílt bétája, a hét elején bárki, aki rendelkezik PlayStation konzollal, kipróbálhatja a játékot, annak klasszikus és új játékmódjait, illetve három pályáját. A csataterek között azonban nem szerepel a korábban ígért Marina Bay Grand Prix, amit a szingapúri Forma-1-es pálya ihletett.

A teaser törölve lett a hivatalos YouTube csatornáról (máshol még elérhető), a weboldalon és a közösségi oldalakon sehol nem említik a pályát, olyan, mintha soha nem is létezett volna. Ennek egyszerű oka lehet.

Hirdetés

Nagyon kevés esélyt látunk rá, de nem lehetetlen, hogy az Infinity Ward fejlesztői úgy használták a Forma-1-es autókat és a szingapúri pálya elemeit, hogy nem kértek hozzá engedélyeket, vagy ha meg is kapták, a jogtulajdonosok később rájöttek, hogy nem akarják a kocsikat és a pályát egy lövöldözős játékban szerepeltetni.

Még az is lehet, hogy a pálya - átalakítást követően - bekerül vagy a béta egy későbbi változatába, vagy a teljes játékba. Az Activision és az Infinity Ward egyelőre semmit nem nyilatkozott ennek kapcsán.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)