Hirdetés

Alienware Alpha - íme a Windows-os konzol

|

Télen jön az Alienware-féle Steam Box, csak épp SteamOS helyett Windows-zal, Steam kontroller helyett pedig Xbox 360 kontrollerrel. De azért jó lesz.

Hirdetés

Az Alienware nem vár, az ünnepi időszakban kiadja saját Steam Machine-ját, amire csak a világító Steam logó miatt lehet azt mondani, hogy Steam Machine.

Az Alienware Alpha tulajdonképpen egy előre megépített PC, amit kimondottan a nappaliban való játékra terveztek, tehát mondhatjuk rá, hogy konzol, csak Windows-zal. 549 dollárba fog kerülni, ezért cserébe az alapgép mellé jár egy Xbox 360-as kontroller, és egy vevő, ami még további három kontrollert képes érzékelni. A játékok 1080p-ben, 60 fps-sel fognak rajta futni.

Annak ellenére, hogy Windows 8.1 van rá telepítve, természetesen SteamOS-t is támogat, és a Steam kontrollerével is kompatibilis. Hogy pontosan mi van benne, azt a PC World vonatkozó cikkéből tudhatjátok meg. Hogy hazánkban mikortól lesz kapható, egyelőre nem tudjuk. Nektek kellene, vagy elég az a PC, ami otthon van?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)