Hirdetés

Az Alienware leleplezte a világ első OLED gaming laptopját

|

A TV-k és mobiltelefonok között kezd egyre gyakoribbá válni az OLED kijelző, viszont gamer laptopok esetében még nem volt rá példa.

Hirdetés

Az OLED kijelző előnyei közé tartozik az LCD kijelzőkkel szemben, a tökéletes mélyfekete színmegjelenítés, ami egy laptop esetében igencsak fontos, hiszen energiatakarékosabb, mivel a fekete vagy sötét képpontok megjelenítéséhez nem használ háttérvilágítást. Emellett általában gyorsabb válaszidővel is rendelkezik.

Az Alienware 1 milliszekundumos képfrissítési frekvenciát ígér, de ezen kívül ugyanazt a készüléket kapjuk, mint a sima, nem OLED kijelzős Alienware 13 laptop esetében. Ez a fajta technológia idáig túl drága volt, hogy megérje egy (már az átlagot tekintve önmagában is drága) gaming laptopba rakni, de úgy tűnik mostanra megfizethetővé vált.

Az Alienware 13 áprilisban kerül a boltokban 1499 dolláros kezdőárral. Szerintetek megér az OLED kijelző nyújtotta élmény ennyi pénzt?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)