Hirdetés

Aliens: Colonial Marines - új képek a hétfői vidám hangulathoz

|

Kevés olyan dolog van, ami jobban feldobhatna egy hétfői délelőttöt, mint néhány jópofa kép a nyáladzó alienekről és az egymásra lövöldöző emberekről.

Hirdetés

Sajnos azoknak, akik arra várnak, hogy jól odapörköljenek az alieneknek/embereknek/egymásnak (opcionális), még egy darabig várniuk kell, de remélhetőleg kellő türelemmel bírnak. Addig is, hogy a várakozás okozta feszültséget enyhíteni tudjuk, itt van néhány újabb kép a játékból, melyben szokásos csendéletek szerepelnek, békés torkolattüzekkel, higgadtan falatozó alienekkel és egymásra mókásan lövöldöző emberekkel.

Aki esetleg valamilyen oknál fogva lemaradt az első trailerről, az itt megtekintheti, de van egy egész hosszúnak számító játékmenetünk is az Aliens: Colonial Marines-ról. A többi képet megtaláljátok a galériában!

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)