Hirdetés

A fejlesztők is szeretnének új Alan Wake játékot látni

|

Nem csak a játékosok, a Remedy munkatársai sem felejtették el Alan Wake-et, de még nem érkezett el az idő a karakter visszatérésére.

Hirdetés

Sokan élték meg csalódásként, hogy a Remedy nem egy új Alan Wake epizódot jelentett be az idei E3-on, hanem egy új IP-t, a Controlt, azonban úgy tűnik, hogy nincs okunk keseregni.

Hirdetés
 

Az már korábban világossá vált, hogy nem a Microsofton múlik az, hogy lesz-e új Alan Wake, ezt pedig most a Remedy-s Mikael Kasurinen is megerősítette. A fejlesztővel pár nappal az E3 után ült le beszélgetni a DualShockers és természetesen felmerült a franchise sorsa is.

Kasurinen szerint övék az Alan Wake IP és nagyon kedves a számukra a karakter, közel áll a szívükhöz, mindannyian szeretnének már egy új részt. Sajnálatos módon azonban ennél többet nem tudott mondani, meglátják, hogy mit hoz Alan Wake számára a jövő, de mindenképpen szeretnék megvalósítani. 

Úgy tűnhet, hogy kaptunk egy "nesze semmi, fogd meg jól" választ, de jó volt hallani Kasurinen nyilatkozatát, miszerint ők is szeretnék Alan Wake visszatérését. Addig pedig ott lesz nekünk a Quantum Break és a Control. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)