Hirdetés

Alan Wake PC - Dobozba csomagolják a bestseller-írót

|

Megnyugodhatnak a dobozfetisiszták, nem csak Steamen lesz elérhető az Alan Wake.

Hirdetés

Sokakat meglephetett, hogy a Microsoft nem áll kiadóként az Alan Wake PC-s változata mögött, miközben szárnyai alatt óvja a félig-meddig folytatásként, de sokkal inkább spin-offként felfogható Alan Wake's American Nightmare-t.



Az okok nem ismeretesek, csak a következmények, miszerint a pszicho-thrillert fejlesztő Remedy egymaga látja el a kiadói teendőket is, már ami a steames kiadást illeti. Kiderült ugyanis, hogy a becsődölt JoWooD felvásárlásáról elhíresült Nordic Games megállapodott a finnekkel egy dobozos kiadásról. Természetesen ebben a változatban is megtalálhatóak lesznek az alapvetően fizetős DLC-k (The Signal, The Writer).



Ha bejön az osztrák cég számítása, és a PC-s tábor lelkesedése a gyakorlatban is megnyilvánul (gy.k.: megveszik a játékot), akkor rövid fennállása legnagyobb sikerét ünnepelheti. Mi drukkolunk, mert nagy kedvencünk volt annak idején Xboxon.

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)