Hirdetés

Akciós a The Sims 4 összes DLC-je, így már csak 121 ezret kell fizetned

|

Ha nagyot szeretnél spórolni a The Sims 4 DLC-ken, akkor most vásárolj be. Így már "csupán" 350 eurót (kb. 121 forint körüli összeget) kell fizetned az összes extra tartalomért.

Hirdetés

Az EA és a Maxis az első The Sims epizód óta ontja magából a kiegészítőket, ennek köszönhetően pedig több száz euróba kerülhet valakinek az, ha mindenestül szeretne bekapcsolódni a játékba. Nyilván nem kell mindenkinek minden kiegészítőt és csomagot megvennie a The Sims 4 élvezetéhez, de a maximalistáknak mélyen a zsebükbe kell nyúlniuk, ez már régóta velünk élő EA üzletpolitika.

Hirdetés

A kiadó azért időnként tart egy-egy nagyobb leárazást, most ismét erre került sor, ha valakinek éppen ez hiányzik a teljességhez. Ha valaki (esetleg) nem lát fantáziát abban, hogy minden pénzét The Sims kiegészítőkre költse, de szereti az alapjátékot, annak ajánljuk a Seasons, Cats & Dogs és a Discover University kiegészítőket, ezek érdemi módon dobják meg az élményt.

Aki szeretné beszerezni ezeket a csomagokat annak 20 eurós árat kell kicsengetnie értük az akció időtartamában. Az összes többi The Sims 4 tartalmi csomag szintén 5-től 30 euró körüli áron húzható be az Origin digitális üzletén keresztül.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)