Hirdetés

Ajándék Portal, valamint előtelepített Steam az Alienware PC-khez

|

A Valve és a Dell ma jelentette be, hogy mostantól integrálva lesz a Steam az Alienware számítógépekhez és notebookokhoz.

Hirdetés

Az Alienware Area 51 és Aurora asztali számítógépek, valamint az M17x és M15x laptopok mostantól előre telepített Steam-mel, valamint a nagysikerű Valve játék, a Portal egy példányával lesznek árusítva.

Lassan azt vagyunk kénytelenek észrevenni, hogy a Steam mindenhol ott van, ahol Hardcore játékról van szó, ami tulajdonképpen nem is baj, mert ők rendelkeznek az egyik legfejlettebb másolásvédelemmel, ráadásul a támogatás a játékosok felé is igen erőteljes. Az Alienware márkanév mindig is a durva PC-iről volt híres, így a Steam és a gépek kombinálásával remek élményt sikerül összehozni minden játékos számára. Már aki meg tud fizetni egy ilyen mini-atomerőművet.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)