Hirdetés

AGP-s Radeon HD 4650 a Gigabyte-tól

|

A tajvani Gigabyte úgy véli, még mindig lehet potenciál az AGP-s csatolófelültetben, ezért piacra dobja a Radeon HD 4650 új variánsát.

Hirdetés

Több cimborám a mai napig nem engedheti meg magának, hogy lecserélje a komplett számítógépet, ezért különösen jó hír számukra - és minden bizonnyal mások számára is -, hogy nyolcszoros AGP-s grafikus kártyával jelentkezik a Gigabyte.



A tajvani gyártó GV-R465D2-1GI típusnevű terméke egyedi nyomtatott áramkörén egy 55 nanométeres technológiával előállított RV730-as grafikus mag található.
320 darab stream processzor, DirectX 10.1, OpenGL API, továbbá HD-minőségű videók lejátszásának támogatása jellemző rá. A kártyán található még egy aranyozott HDMI csatoló a D-Sub és a DVI kimenetek mellett.



1 GB GDDR2-es memóriával rendelkezik az AGP-s Radeon HD 4650, a grafikus maghoz pedig 128 bites adatbusz kapcsolja őket. Miközben a GPU 600 megahertzen kegyeg, addig a lapkák effektí órajele a leírás szerint 800 MHz. A hűtésről egy közepes méretű bordára szerelt ventilátor gondoskodik.
Miután a készülék egyelőre fizikai valójában nem kapható sehol, nem lehet bizton állítani, hogy idehaza is forgalomba hozza-e valamelyik importőr.

 

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)