Hirdetés

Agents of Mayhem - új traileren a Saints Row spin-off, a megjelenési dátum is kiderült (frissítve)

|

Egy kiszivárgott trailernek köszönhetően most belekukkanthatunk a Saints Row fejlesztőinek legújabb agymenésébe.

Hirdetés

Frissítés: Időközben megérkezett a jó minőségű trailer, és kiderült az is, hogy Európában augusztus 18-án kerül a boltokba az Agents of Mayhem

Korábban írtuk: Egy ideje nem hallottunk az Agents of Mayhem felől, ami a Saints Row világában játszódó akciójáték lesz, pedig a jelek szerint a megjelenés már nincs is olyan messze.

A hétvégén több forrásból is felbukkant az alábbi trailer, amelyben A szupercsapat zenéjére ismerkedhetünk meg a karakterekkel, akiket a játékban irányítunk majd. A trailer végén az is kiderül, hogy várhatóan augusztusban érkezik majd az Agents of Mayhem, de ha ez valóban így van, akkor hamarosan egy nagyobb felbontású hivatalos előzetesnek is be kell esnie.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)