Hirdetés

Ad Astra nyereményjáték - milyen könyvek várnak?

|

Szeptember 26-án az Ad Astra kiadó nyereményjátékot hirdetett itt, a Gamestaron. A nyeremények kecsegtetők: papírkönyvek és Gamestar magazinok naponta, a főnyeremény pedig egy Kindle e-könyv olvasó, és regények egy életre. Lássuk, mit is olvashattok majd!

Hirdetés

Magyarország egyik legfiatalabb kiadója elsősorban kortárs science fictionben és fantasyben utazik, ezekből pedig igyekszik a legizgalmasabb, legfrissebb darabokat kiválasztani. Az sem hátrány, ha a műveket „odakint” már díjakkal jutalmazták, de nem is előfeltétel. Ezen túl - villanyon olvasók, figyelem! - igyekszik minden könyvére megszerezni az e-Book kiadás jogait is: eddig elég jó arányban sikerült is.

Az Ad Astra szereti az egzotikumot, így több, európaiak számára kevésbé ismert helyszínen játszódó könyvet is megjelentetett: Lauren Beukes Zoo City-je például Dél-Afrikában, Paolo Bacigalupi biopunk regénye, A felhúzhatós lány Thaiföldön játszódik. A szerzők mind a kortárs spekulatív irodalom nagyjai vagy éppen feltörekvő tehetségek: Bacigalupinak például ez az első publikált regénye, de a finn Hannu Rajaniemi is azzal aKvantumtolvajjal robbant be az élvonalba, amelyet az Ad Astra hozott be Magyarországra.

A regényeken kívül néhány e-könyv különlegesség is található a kiadó tarsolyában: ilyen az SFmag online magazin 10 című e-novelláskötete, vagy a Lavie Tidhar lazán az Oszama című regényéhez kapcsolódó, szintén elektronikusan elérhető novelláskötet, az Utazások az Al-Kaidával. Ez utóbbi ráadásul ingyenes!

De természetesen a továbbiakban is számos legalább két értelemben fantasztikus megjelenés várható, ezekről a későbbiekben számolunk be. Addig is jó szórakozást az eddigi kötetekhez és sok szerencsét a nyereményjátékhoz, amelyről itt olvashattok el minden részletet. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)