Hirdetés

Activision - válasz a kritikákra

|

Mindenkinél többet kockáztat az Activision - többek között ezt is megtudhattuk a cég vezérigazgatójának nyilatkozatából.

Hirdetés

Nem kell mondanunk, mennyi kritika éri a világ egyik legnagyobb kiadóját. Nem könnyű ebben a szerepben lenni, mindenki másnál gyakrabban vállalnak komoly rizikót az új műfajok, új üzleti modellek kipróbálásával, új IP-k útjára indításával.

„A tény, hogy csak maréknyi alkalommal csináljuk ezt, nem változtat azon, hogy minden új dolog kipróbálása rengeteg kétséggel és komplexitással jár.” - mondta Eric Hirshberg az Edge-nek adott interjújában. „A Skylanders egy olyan márka, ami tizennyolc hónappal ezelőtt még nem létezett - az emberek, mivel hatalmas siker lett, hajlamosak ezt elfelejteni. Nem csak egy új IP volt, hanem egy vadonatúj műfaj, amiben ezelőtt még senki nem próbálkozott.”

A kiadó hasonlóan nagyot kockáztat a Destinyvel, de a CEO bízik abban, hogy a cég jól csinálja, amit csinál, és hogy a kockázatos döntések viszik előre az ipart: „Ha más művészeti ágakat nézünk, megférnek egymás mellett a blockbusterek és a független filmek, zenék is. Ez ugyanúgy igaz a játékok esetében is, de mivel a fejlesztési és kiadási folyamat sokkal összetettebb, alapvetően az egész nehezebb volt. Az egyik dolog, amit tényleg tisztelek a platformok üzemeltetőiben, hogy a következő generációban a független fejlesztőknek megadják az eszközöket, hogy könnyebben tudják ötleteiket a nagyközönség elé tárni.”

Azt, hogy mennyire merész az Activision, Hirshberg már nem először hangoztatja. Ti mit gondoltok erről?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)