Hirdetés

A világ legnagyobb LEGO repülőgépe egy Airbus 380, amelyet egy PC irányít.

|

S ezt a repülőgépet egy touchscreenes PC működteti...

Hirdetés

Már eleve a teljesítmény megérdemel egy gratulációt - a világ legnagyobb LEGO repülőgépe mi mást ábrázolhatna, mint a világ legnagyobb utasszállító repülőgépét, az Airbus 380-at.

Nem elég, hogy a Legolandben megtalálható (fél) repülőgép elképesztően jól néz ki, mellesleg 5 híres film jelenetei is megtalálhatóak a gépen - például ott vannak a kígyók, ugye. S ez még mind semmi, hiszen a gépet magát egy érintőképernyős PC kontrollálja.

Az érintőképernyős PC-s program nyolc Mindstorm NXT motort és hat hitechnic szervót használ, amelyek behuzzák és újra kihelyezik a kerekeket, kinyitják a teherajtókat, mozgatják a csűrőlapokat, felemelik a fékszárnyakat, bekapcsolják a leszállófényeket, gázt adnak a motoroknak stb...

Aki meg akarja találni a fedélzeten az említett öt mozijelenetet, az nézze meg a galériában a képeket - igazi mozi fanatikusoknak mind elég egyértelmű.

Addig pedig le a kalappal LEGO és Airbus 380 :)

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)