Hirdetés

A Ubisoft törölte a Tom Clancy's The Division Heartlandet

|

Már sosem fog elkészülni a Red Storm Entertainment free-to-play játéka.

Hirdetés

Az továbbra is teljesen biztos, hogy különféle módokon bővülni fog a jövőben is a Tom Clancy's The Division franchise, ma viszont bejelentette a Ubisoft, hogy a Heartland alcímen készült free-to-play mellékág sajnos a kukában végezte, hivatalos is törölték. Egészen pontosan a francia cég pénzügyi jelentéséből derült ki mindez.

Az indoklás szerint a stúdió racionalizálni szeretné a működését, ezért komoly átrendeződések zajlanak a cégen belül. 

Hirdetés

Kiderült továbbá, hogy a Heartland fejlesztésének leállításával az így felszabaduló erőforrásokat olyan projektekre csoportosítják át, mint az XDefiant és a Rainbow Six, mivel ezeken a frontokon jóval nagyobb sikerre számítanak, mint amit az ingyenes spin-off elérhetett volna.

A Tom Clancy's The Division Heartland így végül három évvel annak bejelentése után lett az enyészeté. A hírről egyébként maguk a fejlesztők is csak ma reggel értesültek, még az ügyleti jelentés közzététele előtt e-mailt írt nekik a vezetőség. 

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)