Hirdetés

A Tower Defense és a kétszínűség

|

A mai nap az egyik legjobbab flash játékot ajánljuk figyelmetekbe, valamint ügyességünket is próbára tesszük

Hirdetés

A TD mint műfaj, jószerivel megunhatatlan, amely megállapítás lassan már közhellyé válik. Tény, hogy körökre osztottsága miatt, a munkaidő alatt a tálcán elrejtve képesek lehetünk becsapni a főnök mindent látó szemeit, elhitetve hogy nekünk nem kenyerünk a játék, főleg miközben a vállalatnak szüksége van ránk. S most, hogy újból tiszteletemet tettem a műfaj nagysága előtt, annak egyik (ha nem a) legnagyobb képviselőét kapartam most elő a Játéközön.hu raktárából, aki a Bloons Tower Defense 3. A Ninjakiwi-től már megszokott majmok vs. léggömbök felállás itt is megvillan, és a tekervényes pályákon nagyjából ugyan úgy közlekednek a vérszomjas léggöbök, mint más TD játékokban. Fegyverek széles skáláját tudjuk (azok árának megkeresése után persze) az utak mellé telepíteni, amiket aztán döntésünk szerint fejleszthetünk is. Ami kiemeli a szürke tömegből, az a kiváló kivitelezés, és a számos egyéb lehetőség, ami miatt egyszerűen letehetetlen. 

 

bloon-towerdefense.jpg
 

 

A Contrast Cannon első ránézésre egy Shift kiegészítésnek tűnhet, kontrasztos megjelenése (ahogy a név is mutatja) egy az egyben megegyezik az egyébként kiváló logikai játékéval. Minthogy most nem valami falra mászós emberke a főhős, szümtükkel inkább azt a két ágyút kellene jobban szemügyre venni. Mily meglepő, az ágyúval lőni lehet, mindenféle dolgokat ki. Ezeknek optimális esetben jól látható sorszáma is van, és egyetlen céljuk, hogy a számuknak megfelelő kis négyzetbe kerüljenek, valahogy. Ekkor jön közbe a gravitáció, ami a pálya két térfelén teljesen ellentétes irányú. Igaz, a legtöbb pálya pont emiatt válik teljesíthetővé.

 

contrastcannon.jpg
 

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)