Hirdetés

A The Last of Us Part I nevetséges felvételei a fejlesztőket is elérték, jönnek a javítások

|

A The Last of Us Part I borzalmas állapotan érkezett PC-re, de a fejlesztők elkezdték leszállítani az első javításokat.

Hirdetés

A The Last of Us egy csodálatos játék, nem véletlenül maradt beszédtéma a megjelenése óta eltelt lassan 10 évben, és készült belőle egy parádés HBO sorozat is. Persze mindezt nem tudná a világ a PC-s megjelenés alapján, ami az év egyik legcsúnyább katasztrófája a ramake, vagyis a The Last of Us Part I PC-s kiadása.

A port rengeteg teljesítménybéli problémával küzd, a grafikai anomáliákról nem is beszélve. A fejlesztők persze tudnak a helyzetről, és lóhalálában próbálják kitolni a javításokat.

Március 29-én érkezett az első csomag, ami elvileg javította a textúrákkal kapcsolatos gondokat és rendbe hozta a futási sebességet, de csak elvileg. Rengetegen jelezték, hogy náluk nem hogy javult volna a helyzet, de még rosszabb is lett, mint volt.

Hirdetés

Időközben a második tapasz is megérkezett, és több memóriaterheléssel kapcsolatos javítást tartalmazott amellett, hogy több diagnosztikai eszköz került a játékba. Ezek remélhetőleg segítik majd a fejlesztők további munkáját. A frissítési jegyzékben egyébként ki is emelték, hogy figyelik a helyzetet, és szállítják a javításokat, ahogy tudják.

A jelenleg kivizsgálásra váró problémák listája a következő:

  • A shaderek betöltése tovább tart, mint számították.
  • A sebesség és stabilitás leépül, ahogy a shaderek töltődnek a háttérben.
  • Régebbi driverek grafikai és stabilitási gondokat okoznak.
  • A játék nem tölt be a minimum követelmények teljesítése mellett sem.
  • Potenciális memóriaszivárgás.
  • Egér és kamera remegés egyes játékosoknál, ez az adott hardver és képernyő beállításainak függvénye.

Ez egy vaskos lista azt elnézve, hogy ezen hibák javítás nem kis feladat lesz. 

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)