Hirdetés

A Take-Two fejese magabiztos a GTA VI megjelenésével kapcsolatban

|

Hatalmasak az elvárások, a Rockstar Games pedig mindenben tökéletességre törekszik.

Hirdetés

Rendesen felpörögtek az események a Take-Two Interactive fejese, Strauss Zelnick körül, miután a vállalat legutóbbi eredménybeszámolója során - elsősorban a részvényeseket nyugtatva - leszűkítette a Grand Theft Auto VI premierjének időpontját. Zelnick továbbra is azon fáradozik, hogy mindent egyben tartson, így egyik interjúból ugrik a másikba, hogy tisztázza a felmerülő kérdéseket.

Legutóbb a CNBC-nek nyilatkozott, ahol a megjelenési ütemtervekkel kapcsolatos döntések mellett arról is megkérdezték, hogy mi alapján lehet tudni, mikorra készül el egy játék. Zelnick rögtön megemlítette a bugokat, mint a játékok készültségének mutatóit, majd finoman utalva a Grand Theft Auto VI-ra, kitért saját helyzetükre is.

Hirdetés

"A rendkívüli címek esetében rendkívüli elvárások vannak, és itt nem is a bugokról van szó, hanem arról, hogy egy olyan élményt kell teremtenünk, amit még soha senki nem látott, a Rockstar Games pedig tökéletességre törekszik abban, amit csinál. A tökéletességet persze nehéz mérni, sokkal inkább szubjektív dolog ez, mint objektív."

- fogalmazott Zelnick.

Ehhez kapcsolódva a CNBC műsorvezetője rákérdezett, hogy mennyire biztosak a vállalatnál a Grand Theft Auto VI eredménybeszámolóban kitűzött megjelenési ablakában:

"Vannak csúszások az iparágban, és mi sem vagyunk imunisak ezekre, viszont azért szűkítettük az időzítését, mert nagyon magabiztosak vagyunk benne."

Zelnick tehát bizakodó a megjelenéssel kapcsolatban, így egyelőre nem kell tartanunk attól, hogy 2026-ra csúsztatják a Grand Theft Auto VI-ot. Persze messze vagyunk még a belengetett 2025 őszi időponttól, így a tervek addig változhatnak.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)