Hirdetés

A StarCraft 3 lehet a Blizzard következő nagy dobása

|

Egy megbízható forrásokkal rendelkező újságíró szivárogtatta ki a nagyszerű hírt.

Hirdetés

A sajtóban és a közbeszédben is  szinte kizárólag csak a Call of Dutyról esik szó az Activision Blizzard felvásárlása kapcsán, és méltatlanul a háttérbe szorulnak más franchise-ok. Ez persze nem meglepő, hiszen Kotickék az utóbbi években minden épkézláb fejlesztőt ráállítottak a CoD-ra, úgy tesznek, mintha más nem is létezne azon kívül.

Többek között emiatt is teremthet új helyzetet, ha a Microsoft Gaming alá tagozódik be az Activision Blizzard, mivel a redmondiak videojátékos üzletágát vezető Phil Spencer korábban úgy nyilatkozott, hogy szeretne új életet lehelni olyan sorozatokba, mint a Hexen vagy a StarCraft.

Hirdetés

Úgy tűnik, a Microsoft ráhatása nélkül is felkerült a Blizzard teendőinek listájára, ugyanis Jez Corden, a Windows Central főszerkesztője félreérthetetlenül utalt rá a Twitteren, hogy nem a 2010 és 2015 között három felvonásban (Wings of Liberty, Heart of the Swarm, Legacy of the Void)  piacra dobott második rész volt a StarCraft hattyúdala.

Amikor egy rajongó arról érdeklődött, hogy sikeres felvásárlás esetén a Microsoft feltámasztja-e a franchise-t, Corden úgy fogalmazott, hogy erre már nem lesz semmi szükség. Egy másik felhasználónak pedig igennel válaszolt, aki azt kérdezte, hogy az újságíró a StarCraft 3-ra utalt-e. Ezt sajnos nem tudjuk megmutatni, mert a tweetjét időközben törölte.

Szokás szerint azt tanácsoljuk, hogy ne éljétek még bele magatokat a dologba, mert ha helyesek is Corden értesülései (általában azok, ő szivárogtatta ki például a Pentimentet és a South of Midnightot) akkor sem garantált, hogy végül révbe ér. Játékot fejleszteni drága mulatság, sokáig is tart, emiatt bármi előfordulhat.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)