Hirdetés

A Skull & Bonesnak van ugyan sztorija, de nem az lesz a lényeg

|

Ahogy haladunk előre a karrierünkben, úgy megnyílnak narratív elemek, de a céljaink nem a történet körül forognak majd.

Hirdetés

Aki látta a nagy Skull & Bones bemutató streamet az már sejthette, hogy ez a játék nem a sztorijával tervezi lenyűgözni az érdeklődőket. A felfedezés, a kincskeresés és a hírnevünk gyarapítása lesz a fő elfoglaltságunk, de ez persze nem jelenti azt, hogy ne lenne narratív váza a dolognak.

A Skull & Bones rendezője, Ryan Barnard elárulta a True Achievements íróinak, hogy mire számíthatunk, a történetmesélést illeti.

Hirdetés

A rövid válasz az, hogy nem túl sokra, de a hosszabb kifejtés ennél azért egy fokkal lelkesítőbb. Barnard csapata elsődlegesen azt szeretné, hogy a játékosok a saját történetük megírásával legyenek elfoglalva, de azért lesznek lore darabkák, amiket érdemes lehet majd átolvasgatni.

"Találkozni fogtok fontos NPC-kkel, akiknek megvan a maguk története. Ezeket fokozatosan fogjátok megismerni, ahogy elfogadtok tőlük melókat, és kiépítitek velük a kapcsolatotokat. Az egész játék alatt van egy nagy történet és egy világ, ami tele van érdekes lore-ral, de nem ezen van a hangsúly."

A tényleges fókuszban a fejlődés és a kalandozás lesz, a cél az, hogy új tervrajzokat nyithassunk meg, új felszereléseket rakhassunk össze, és komolyabb és komolyabb kihívásoknak ugorhassunk neki.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


A Skull & Bones megjelenése 2022. november 8-án várható PC-re, PlayStation 5-re és Xbox Series X/S-re.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)