Hirdetés

A rajongók dönthetnek a Legacy of Kain franchise sorsáról

|

A Crystal Dynamics egy kérdőívben szeretné felmérni, hogy a rajongók milyen folytatásnak (vagy remake-nek) örülnének a legjobban.

Hirdetés

Hatalmas port kavart a Square Enix néhány hónappal ezelőtt, amikor bejelentette, hogy az összes nyugati játékfejlesztő stúdióját áruba bocsájtja, illetve azokat a franchise-okat is, amelyek ezeknek a stúdióknak a kezeiben vannak.

A vevő végül a mindent bekebelező Embracer Group lett, akik most 300 millió dollárért olyan klasszikus franchise-ok felett vették át az irányítást, mint a Tomb Raider, a Thief vagy a már sajnálatos módon régóta pihenő Legacy of Kain.

A Legacy of Kain az ezredforduló egyik legjobb sorozata volt és mindene meg is volt ahhoz, hogy időtálló franchise tudjon maradni: komplex történet, kiváló látvány és zene, valamint remek játékmenet jellemezte a szériát, de a 2003-as Legacy of Kain: Defiance megjelenését követően mégsem tudta fenntartani a lendületét a franchise, ezen pedig még a 2015-ös multiplayer spin-off sem tudott segíteni.

A Square Enix stúdióinak áruba bocsájtásával most visszakerült a Crystal Dynamicshoz a sorozat, akik úgy tűnik, hogy feltétlenül szeretnének visszatérni Nosgoth sötét világához, ugyanis nemrég egy kérdőívet kezdtek el körbeküldeni, amelyben a játékosoktól szeretnék megtudni, hogy milyen jellegű folytatás érdekelné őket.

Hirdetés

A kérdéssor kitér a játékmenetre, a történetre, illetve arra is, hogy a rajongók egy remake-et vagy egy folytatást preferálnának, ami azt jelenti, hogy talán a korábbi pletykákkal ellentétben a Crystal Dynamics még nem kezdett el konkrétan dolgozni az első részek felújításán.

Ha szeretnétek ti is beküldeni a véleményeteket, akkor a kérdőívet itt tudjátok kitölteni. Ti hogyan képzelitek el a Legacy of Kain feltámasztását? Folytatnátok Kain és Raziel történetét vagy teljesen új szereplőkkel kellene továbbmenni?

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)