Hirdetés

A Quantic Dream multiplayer programozót keres

|

A francia fejlesztőcsapat egy álláshirdetést tett ki, melyben "lead online programmer" beosztásba keresnek új kollégát. Úgy tűnik, új dolgokat szeretnének kipróbálni.

Hirdetés

A hír azért érdekes, mert a Quantic Dream eddig erősen az egyjátékos élményekre fókuszált, filmszerű játékokat fejlesztett, mint a Fahrenheit (az Egyesült Államokban Indigo Prophecy), Heavy Rain és a várhatóan az idei év folyamán megjelenő Beyond: Two Souls. Ez viszont úgy tűnik, változni fog, ugyanis a francia vállalat most vezető online programozót keres.

A kiválasztandó szakembernek magas szaktudással kell rendelkeznie az online játékok és hálózatok területén, írja a hirdetés. A programozó közreműködésével egy olyan nagy költségvetésű AAA játékot szeretnének létrehozni, amelyben multiplayer mód is lesz.

A fejlesztők szeretnének új dolgokat kipróbálni, a következő lépésük pedig a jelek szerint egy tényleg minden szempontból teljes értékű, "Év játéka"-esélyes cím lesz. Ez lehet tehát az a projekt, amiről korábban írtunk, vagyis a titokzatos új Quantic Dream játék. Kíváncsian várjuk a bejelentést.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)