Hirdetés

A Project ILL olyan, mintha A dologból videojáték készült volna

|

Az Unreal Engine-nel készülő horrorjáték esetében nem kérdés, milyen korhatárbesorolást kapjon.

Hirdetés

Sokan szeretik a minőségi horrorjátékokat, a fejlesztők pedig igyekeznek is kiszolgálni ezt a réteget. Olyan nagyobb címek formálódnak jelenleg is a háttérben, mint a Resident Evil Village és a PUBG-univerzumot bővítő The Callisto Protocol, azonban nem szabad elfelejteni, hogy készülnek kisebb projektek is a műfajban, amilyen a gyomorforgatónak ígérkező Scorn vagy a ray tracinget használó On Air

Hirdetés

A Clout Games is dolgozik valami különlegesen. A csapat Project ILL névre keresztelt horrorjátékát az Unreal Engine hajtja meg, és azt ígérik, hogy fegyvereink hatására olyan módon darabolódnak és roncsolódnak majd a testek és működnek a gore effektek, ahogyan azt még korábban sehol sem láthattuk.

Az ollóval vágható feszültség, az undorítóbbnál undorítóbb szörnyek és az emberek valós idejű átváltozása ocsmánysággá mind-mind arra enged következtetni, hogy a Project ILL tulajdonképpen olyan, mintha A dolog elevenedne meg videojátékként, csak nem az Antarktiszon. A fejlesztők lenyűgöző látványt, interaktív környezetet és fejlett fizikát ígérnek, íme egy kis ízelítő: 

A Project ILL egyelőre még korai stádiumban van, és nem tudni, hogy mikor fog megjelenni. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)