Hirdetés

A PlayStation megmutatja, miért lesz igazából jó játék a Forspoken – sőt, hamarosan ki is próbálhatjuk

|

Néhány órával a The Game Awards után lesz egy stream, ami a Forspoken játékmenetébe enged majd újabb betekintést.

Hirdetés

Idén már csak egy-két érdekes játék érkezik, és január közepéig nem lesz nagy mozgolódás, viszont a hónap végén már beindul a tavaszi szezon. A Dead Space remake-je mellett ekkor, egész pontosan január 24-én jön majd a Forspoken, a Square Enix és a Final Fantasy XV-öt is készítő Luminous Productions játéka, ami eddigi előzeteseivel nem tudta igazán meggyőzni a közönséget, de még van ideje a kiadónak és a projektet támogató PlayStationnek megmutatni, miért érdemes figyelni rá.

Feltehetően a The Game Awards során is ejtenek róla pár szót, de ami érdekesebb, az az itthoni idő szerint december 9-én este 7-kor induló stream, melynek során 11 percnyi játékmenetet fognak megmutatni. És ez még nem minden.

Hirdetés

Röviden felbukkant egy azóta már törölt tweet a PlayStation japán fiókján, ami arra utalt, hogy a közeljövőben elérhetővé válik egy demó a játékhoz. Nem tiszta, hogy ezt majd a stream után vagy még előtte közzéteszik-e, de előbbire fogadnánk inkább.

Érdeklődve várjuk, mennyit fejlődött a játék a korábbi bemutatók óta - az, hogy kipróbálhatjuk, sokat segít majd annak eldöntésében, felírjuk-e a kívánságlistánkra.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)