Hirdetés

A PlayStation fejese szerint hamarosan még több PS5 játék leleplezése várható

|

A PlayStation 5 megjelenéséig még bőven lesz mit mutatni a játékfelhozatalból, erről beszélt Jim Ryan.Tegnap éjjel több mint két tucat újdonságot mutattak, és még akad a csőben látnivaló.

Hirdetés

Sejteni lehetett, hogy bár tegnap éjszaka bőven megszórt bennünket a Sony PlayStation 5-ös játékokkal, azért nem most lőtte el az összes puskaport. Erre erősített rá nemrég maga Jim Ryan, a Sony Interactive Entertainment, szóval gyakorlatilag a PlayStation üzletág elnök-vezérigazgatója. Ryan szerint amit tegnap láttunk, az még csupán a kezdet volt. Minderről a BBC-nek adott interjújában beszélt részletesen. 

Hirdetés

Ryan itt elmondta, a Sony tudatos döntése volt az, hogy a tegnapi eseményen vegyesen láthattunk kisebb és nagyobb címeket is, ezzel akarták megmutatni a potenciális PS5-ös játékosoknak, hogy a japánok új konzolja milyen széles választékot kínál a friss címekből. Egészen pontosan úgy fogalmazott, hogy az AAA játékokkal a konzol nyers erejét szeretnék demonstrálni, míg a kisebb címekkel inkább az új masina innovatív lehetőségeire kívánnak rámutatni. Mindezeken felül pedig még temérdek saját játékuk áll jelenleg is fejlesztés alatt, amelyekről természetesen csak a későbbiekben rántják majd le a leplet.

Mi az az esetleges belsős Sony cím, amit nagy vártatok tegnap, és mégsem leplezték le? És miért pont az új God of War?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)