Hirdetés

A "noob" lehet az egymilliomodik bejegyzett angol szó

|

Lehet, hogy ez mégsem olyan vicces, mint amilyennek elsőre hangzik, de megint bebizonyosodott, hogy az angolok nem unatkoznak.

Hirdetés

A brit Telegraph, Sun és Independent magazinok is közzétették, hogy a "noob" szó hamarosan az egymilliomodik, hivatalosan is bejegyzett angol szó lehet.

Egy szót onnantól lehet a listára helyezni, hogy minimum 25.000-szer használták közösségi oldalakon, médiaáruházakban, illetve más nyilvános helyen. Egyébként a noob szó a szintén angol "newbie" szóból fejlődött ki, s újoncot, kezdőt jelent. Leginkább azokra használják, akik hozzászólnak egy témához, amiről fogalmuk sincs, vagy egy olyan játékkal játszanak, melyhez nincsen tehetségük, nem értik a lényegét, esetleg egy játékban az alap névvel játszanak (Player, Unknown Soldier). Gyakran az "o" betűket nullákkal pótolják, így érve el a számítógéphez való kötődés maximális szintjét.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)