Hirdetés

A negyedik The Witcher játék után is folytatódni fog a sorozat

|

Hosszú távra elkötelezi magát a CD Projekt a franchise mellett, amelyiknek sikerét köszönheti.

Hirdetés

Aligha érhetett bárkit is meglepetésként, hogy pár hónapja a CD Projekt Red hivatalosan is bejelentette a The Witcher saga következő felvonását. Miután a több stúdióból álló cég erőforrásainak tetemes hányadát változatlanul a Cyberpunk 2077 pátyolgatása, valamint az első és egyetlen kiegészítő, a grandiózusnak ígért Phantom Liberty fejlesztése köti le, a legoptimistább becslés alapján is évekre lehetünk az egyelőre cím nélküli, Unreal Engine 5-ös alkotás tényleges bemutatkozásától, és akkor még a távolba vesző megjelenésről nem is beszéltünk.

Ez azonban nem akadályozza meg a lengyeleket abban, hogy hosszú távra tervezzenek a franchise-zal, és ezekről a tervekről meséljenek a befektetőknek, és persze az ezerfejű cézárnak, vagyis a közönségnek is, amelynek oly könnyelműen eljátszották a bizalmát.

Hirdetés

Miközben Adam Kiciński, a CD Projekt elnöke és ügyvezetője beszámolt arról, hogy 378 millió złoty (kb. 31,8 milliárd forint) bevétellel zárták az első félévet (ez 8 százalékkal nagyobb összeg az előzőnél), megerősítette, hogy elkezdődött két AAA kategóriás játék fejlesztése. Ezek egyike a már említett új The Witcher. Kérdésre válaszolva pedig külön kiemelte, hogy miként az első saga három játékból állt, úgy a második saga is több játékból fog, és az első felvonásának előkészítése már folyamatban van.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Mi a magunk részéről készen állunk akár egy újabb trilógiára is Geralttal vagy nélküle. A rendelkezésünkre álló szűkös információk alapján az a legvalószínűbb, hogy mindenki kedvenc szörnyvadásza legfeljebb mellékszereplője lehet az új történetnek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)