Hirdetés

A Naughty Dog következő játéka mérföldkő lesz Neil Druckmann szerint

|

Az Uncharted és The Last of Us szériák mögött álló stúdió új projektje az ígéretek alapján újra fogja definiálni a videojátékokról alkotott mainstream elképzeléseket.

Hirdetés

A Naughty Dog egyike a Sony legnívósabb stúdióinak, amely minden egyes alkotásával igyekszik egy magasabb szintet megütni. Olyan ütős franchise-okkal a háta mögött, mint az Uncharted és a The Last of Us pedig jól látható, hogy erőfeszítéseit siker kíséri. A csapat legutóbbi nagy dobása a 2020-as The Last of Us Part II volt, azóta két felújítással jelentkezett "csak" (2022-ben a The Last of Us Part I-gyel, majd idén a The Last of Us Part II Remastereddel), így itt az ideje valami újnak. 

A vállalat első számú embere, Neil Druckmann eddig homályosan nyilatkozott arról, hogy mik a Naughty Dog tervei: elismerte azt, hogy tudják, mennyire várják a rajongók a The Last of Us Part 3-at vagy a következő Uncharted részt, ugyanakkor semmit sem erősített meg. 

Hirdetés

Druckmann abban az interjúban sem említett nevet, ami a Sony honlapján jelent meg, ugyanakkor nagy ígéretet tett. A Naughty Dog vezetőjét arra kérték, hogy ossza meg személyes vízióját vagy az álomprojektjét, amelyet a jövőben meg szeretne valósítani, mire Druckmann azt mondta, hogy már több projekten is dolgozott, de nagyon várja a következőt, az ugyanis talán az eddigi legizgalmasabb játékuknak ígérkezik. Azt is kifejtette, hogy miért: 

"Egyre nagyobb megbecsülésnek örvendenek a videojátékok, ami minden korosztályt érint, nem úgy, mint amikor én felnőttem. Ezt a fejlődést bizonyítja a The Last of Us című játékunk televíziós adaptációja is, amelytől azt reméltem, hogy áthidalja a játékosok és a nem játékosok közötti szakadékot. A sorozat sikere pedig reflektorfénybe is helyezte a játékokat, bemutatva a gazdag, magával ragadó élményeket, amelyeket nyújthatnak. Ez a figyelem nemcsak a jelenlegi projektünk miatt izgat, hanem a játékban rejlő szélesebb körű potenciál miatt is, amely a globális közönséget is magával ragadhatja. Kíváncsian várom, hogy milyen visszhangja lesz ennek az új játéknak, különösen a The Last of Us sikere után, hiszen újradefiniálhatja a játékról alkotott mainstream felfogást."

Úgy tűnik tehát, hogy a Naughty Dog minden korábbinál nagyobbat álmodik, és csak remélni tudjuk, hogy nem égetik meg magukat úgy, mint Ikarosz. Ti mit látnátok szívesen a csapattól legközelebb?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)